perjantai 28. maaliskuuta 2014

Ensimmäinen Dead Space saatavilla ilmaiseksi Originista


Mikäli ensimmäinen Dead Space on vielä kokematta, niin nyt siihen tarjoutuu hyvä tilaisuus. Pelin täysimittaisen PC-version voi nimittäin ladata ilmaiseksi EA:n Origin palvelusta toukokuun 8. päivään saakka. Tarjouksen lunastamiseen vaaditaan luonnollisesti Origin-tili ja pelin saa myös pitää tarjouksen päättymisen jälkeenkin. Pelin PEGI-luokituksen mukainen ikäraja on 18+.

Tietoja pelistä:
"Kaivosalus USG Ishimuran miehistö löytää kaukaisesta tähtijärjestelmästä salaperäisen muukalaisrodun artefaktin. Pian sen jälkeen yhteys alukseen katkeaa.
Insinööri Isaac Clarke lähetetään korjaamaan Ishimuran viestintälaitteistoa, mutta alukselle saapuessaan hän päätyykin keskelle painajaista: alus ajelehtii avaruuden armoilla ja on kuin verilöylyn jäljiltä. Aluksen miehistöä riivaa kammottavasti runteleva vitsaus, joka tekee heistä verenhimoisia hirviöitä. Clarken korjaustehtävä muuttuu eloonjäämiskamppailuksi, kun hän yrittää pelastaa itsensä ja palauttaa artefaktin planeetalle - hinnalla millä hyvänsä."
Tarjous kuuluu Originin On The House -kampanjaan, jonka kautta EA tarjoaa asiakkailleen ilmaisia yllätyspelejä. Kampanjasivuja kannattaa käydä vilkuilemassa säännöllisesti, sillä EA:n mukaan uusia tarjouksia voi ilmaantua sekä hävitä koska tahansa.

Lisätietoja: